No al genocidi, sí a l’alliberament! Queer Cinema for Palestine

Enguany Barcelona s’uneix per primer cop al festival Queer Cinema for Palestine, amb una breu edició organitzada per la Coalició Prou Complicitat amb Israel, la Comunitat Palestina de Catalunya i la Crida LGBTI.

Projectarem el curtmetratge documental “The Present, de Farah Nabulsi (2020). Retrata la cursa d’obstacles d’una família palestina per intentar comprar un regal a Cisjordània. Un relat de murs i checkpoints que defineixen la realitat del règim d’apartheid sionista.

També conversarem amb una militant LGBTI palestina sobre pinkwashing i homonacionalisme.

És només una primera edició d’aquesta iniciativa de la PACBI, que tenim intenció de consolidar i estendre a altres punts del territori en properes edicions. Si vols participar-hi, vine dijous i en parlem!