28J: No en el nostre nom! FemXarxa

En dies com avui, és especialment important recordar que el primer orgull va ser una revolta. Des de la Crida LGBTI, no estem disposades a vendre els nostres drets a un capitalisme que explota, gentrifica, desnona i deporta. No estem disposades a que les nostres lluites siguin instrumentalitzades en detriment de les classes populars i les persones migrants. No estem disposades a que la nostra lluita es despolititzi.

Tampoc estem disposades a oferir els nostres cossos al capitalisme rosa, que ens espolia, ens emmordassa, ens reprimeix, ens segrega, ens normalitza i ens mata. No creiem en les promeses tramposes d’un capitalisme que aprofita l’LGBTI-fòbia per fer negoci i que, sota la bandera de la tolerància i la celebració de la diversitat, ens condemna al silenci i a la despolitització. No permetrem que les grans marques aprofitin un 28 de Juny per fer-se un rentat de cara mentre la resta de l’any amaguen, discriminen i exploten les persones LGBTI als seus llocs de treball. No permetrem que ens encabiu a totes sota l’hegemonia gai. Les desviades som múltiples, diverses, monstruoses i incapturables. No ens silenciareu, no ens ofegareu i no ens assimilareu.

També creiem necessari ser crítiques amb la instrumentalització imperialista de les nostres lluites en un pla internacional. Des de la Crida LGBTI condemnem el genocidi del poble palestí i mostrem tot el nostre rebuig al rentat rosa del que l’Estat d’Israel fa ús a l’hora de legitimar la seva injusta guerra.

Davant l’ofensiva colonial, capitalista i cisheteropatriarcal, no hi cap la possibilitat d’entendre les lluites de forma separada. Vivim en una societat de classes organitzada al voltant de diversos eixos d’opressió que tracten de definir-nos, segregar-nos i destruir-nos. És per aquesta raó que des de la Crida LGBTI apostem per fer xarxa. Apostem per mirar-nos als ulls, reconèixer-nos i palpar les similituds entre les nostres ferides per crear lluites compartides. És per aquest motiu, que no permetrem l’avenç del feixisme, el masclisme, l’LGBTI-fòbia ni el racisme. És per aquest motiu, que no permetrem que els nostres drets s’utilitzin en contra d’altres companyes de lluita.
Per uns Països Catalans lliures d’LGBTI-fòbia, però també lliures del capitalisme, del masclisme, el racisme i qualsevol forma d’opressió!

És per aquest motiu que avui cridem ben fort: “No en el nostre nom”!