Per una revolta plurisexual. Acabem amb els binarismes!

Des de la Crida LGBTI, una organització jove que lluita per l’alliberament sexual i de gènere tenim un clar objectiu de sumar i conscienciar més gent en la lluita per l’alliberament LGBTI, així com també per fer visible la lluita contra l’opressió capitalista en el marc d’un Països Catalans lliures. Enguany, el nostre primer 28 de juny com a Crida LGBTI, vivim amb especial il·lusió omplir els carrers de Barcelona amb un discurs i una força nítidament rupturistes

El proper dissabte 2 de juliol, us convidem a participar amb nosaltres de la manifestació unitària del 28 de juny, Diada per l’Alliberament LGBTI. Inicialment, convocarem una columna per l’alliberament LGBTI, social i nacional que començarà a les 17h a Plaça Urquinaona amb la intenció de sumar-nos en bloc a les 18h a la manifestació unitària que, com cada any, sortirà de Plaça Universitat.

Esperem que amb la vostra ajuda puguem fer un crit més fort i més alt pels drets de les persones LGBTI i, en particular, per a reivindicar les plurisexualitats i trencar els binarismes que ens oprimeixen, com a eix central de la manifestació reivindicativa d’enguany. Tot, i sempre, estenent la mà a les viles i ciutats d’arreu del territori, així com també a nivell internacional, al costat dels refugiats i de tantes persones que segueixen sense llibertat.

Per una terra lliure d’LGBTI-fòbia i de mercantilització de les nostres sexualitats!

Us hi esperem aquest dissabte!