18F: Volem Acollir – Dret d’asil per LGBTI-fòbia

Des de la Crida LGBTI com a membres de la Campanya Casa Nostra Casa Vostra convoquem a la gran manifestació d’aquest proper dissabte 18 de febrer a Barcelona que podria arribar a ser una de les manifestacions més gran en favor de l’acollida de persones migrades i refugiades, i en contra del racisme que s’ha fet fins ara.

Des del mes de setembre hem treballat dintre de l’organització de la campanya Casa Nostra Casa Vostra reclamant el dret d’asil a persones perseguides en els seus llocs d’origen per la seva orientació sexual i/o identitat de gènere.

Us convoquem doncs al BLOC LGBTI DE LA MANIFESTACIÓ VOLEM ACOLLIR DEL DISSABTE 18 DE FEBRER A LES 16:00 HORES A LA PLAÇA URQUINAONA A BARCELONA (a davant del quiosc)

Més info al web http://www.casanostracasavostra.cat/gran-manifestacio