La Crida LGBTI dóna suport a la convocatòria contra l’assetjament escolar

El bullying o assetjament escolar és un dels problemes més vergonyosos del nostre sistema educatiu i, com la majoria dels problemes que ens dificulten el dia a dia, colpeja amb més contundència les persones que no complim els cànons de la normalitat heteropatriarcal i ens posa en risc d’exclusió.

El col·lectiu LGBTI som un dels més perjudicats per aquesta situació, que genera entre nosaltres moltíssimes dificultats a l’hora de viure el dia a dia amb tranquil·litat. No volem que es repeteixin mai més situacions extremes, com la que va portar el company Alan a abandonar-nos el mes passat, però no ens conformarem amb l’aturada de les morts, perquè de la violència estructural que reflecteix el bullying, les morts són només la punta de l’iceberg. Lluitarem fins que deixin de censurar la nostra rebel·lia contra el binarisme cisheteropatriarcal que ens imposen, fins que puguem gaudir amb normalitat de la nostra sexoafectivitat i, en definitiva, fins que tinguem la seguretat que podem ser nosaltres mateixes sense haver de demanar permís a ningú ni justificar-nos de cap manera, sense por a les represàlies, als judicis, a la repressió ni a les agressions.

Per aquests motius, la Crida LGBTI subscrivim el compromís proposat per la Plataforma LGBTIcat i convoquem a la concentració de rebuig a l’assetjament escolar per LGBTIfòbia, que tindrà lloc a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquest dimecres, 27 de gener, a les 19 h.