I Jornades LGBTI dels Països Catalans

Durant els dies 9, 10 i 11 de juny es celebraran a Cornellà de Llobregat (Viaducte de la RENFE) i a Sant Andreu de Palomar (Fabra i Coats) les I Jornades LGBTI dels Països Catalans.

Aquestes jornades tenen com a objectiu dotar el moviment LGBTI català, des d’una clara perspectiva nacional i de classe, d’eines de formació i debat com xerrades i tallers sobre temes diversos, així com un punt de trobada social i cultural per al col·lectiu.

La jornada d’obertura serà a Cornellà de Llobregat amb un acte polític titulat “Passat, present i futur del moviment LGBTI als Països Catalans” amb la presència d’Eugeni Rodríguez (FAGC), Paula Marquès (Colors de Ponent), Eliot Borràs (Gènere Lliure), Vicent Company (Front contra l’LGBTI-fòbia) i la Raquel Riu (Crida LGBTI).

Dissabte i diumenge serà el torn de les xerrades i tallers. Dissabte hi hauran les xerrades “El capitalisme rosa i la mercantilització de les nostres sexualitats”, “Alliberament LGBTI i procès constituent”, “Moviment juvenil i alliberament LGBTI” i “El meu cos, un camp de batalla” amb el Dorian Royo, la Miriam Solà i en Francesc Granja.

Diumenge serà el torn dels tallers sobre “LGBTI-fòbia a les aules”, “El fet LGBTI als mitjans” i “Serofòbia i salut”, i del tancament de les jornades amb la xerrada “Interseccionalitat: islamofòbia, romafòbia i LGBTI-fòbia” amb la Maria Rodó, la Maria Dantas d’UCFR, en Miquel Torres i en Pau Canals de la Crida LGBTI.

Pero com també creiem que la LGBTI-fòbia també es combat des de la cultura, les I Jornades LGBTI dels Països Catalans comptaran amb un gran concert el dissabte nit, a la Plaça de Can Fabra, amb les actuacions de el Diluvi i Suquet de rap, així com de DJ Marikarmen Free.

Esdeveniments a Facebook: Obertura | Jornades | Concerts