Bang! Som així. Rebentem tots els armaris!

El proper dilluns 27 de juny, membres de la Crida LGBTI anirem a Molins (Baix Llobregat) per fer una xerrada-debat sobre les estratègies i lluites contra la LGBTIfòbia. Aquest acte, que s’emmarca en les activitats de la Diada per l’alliberament lèsbic, gai, bisexual, trans i intersex (28J), està organitzat per l’esquerra independentista de Molins de Rei (CUP, Arran, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i el Casal Popular La Barrina) i es farà a La Barrina a dos quarts de vuit del vespre.
Cartell Molins
Farem un repàs dels orígens de la lluita per l’alliberament LGBTI fins als nostres dies. Posarem sobre la taula els termes ‘sexe’, ‘gènere’ i ‘opció sexual’ i parlarem de com el patriarcat estructura les identitats sexuals i les relacions per convertir la sexualitat en una pràctica discursiva, un mecanisme de control. Explicarem la Llei contra la LGBTIfòbia i les traves que es troba per ser implementada d’una forma real i efectiva.
També explicarem la visió essencialista dels moviments més reformistes (que només cerquen la integració sense qüestionar res més) i es plantejarà com estratègia de lluita la visió estructuralista, revolucionària, que advoca per una revolució sexual que trenqui amb l’assimilació i la neutralització.
Parlarem sobre les lluites trans i la intersexualitat; de lluita lèsbica, feminisme i transfeminisme; De la bisexualitat i la pansexualitat; de la reivinicació de les plurisexualitats per trencar binarismes asfixiants; de la necessitat de natursocialitzar les pràctiques sexuals no normatives; del qüestionament de la cultura monogàmica…Entre altres més temes.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *