Solidaritat amb la comunitat LGBTI

Solidaritat_Crida_LGBTI_500

Ahir vam despertar amb tristes notícies. Una agressió intolerable a una parella de lesbianes a Badalona, i un nou cas de LGBTIfòbia a Orlando, als Estats Units d’Amèrica. Un home ha assassinat més de cinquanta persones i n’ha ferit – de diversa gravetat- un mínim de cinquanta un local d’oci LGBTI. Un crim d’odi. Un atemptat homòfob que no podem fer res més que condemnar.

Des de la Crida LGBTI volem mostrar el nostre més ferm suport i solidaritat a la comunitat LGBTI d’EUA, un país on la indústria de les armes té un poder insà sobre la política que obliga a la població a suportar constantment massacres repulsives i doloroses com la de dissabte, a la que es suma una preocupant LGBTIfòbia institucional i social, que exerceix una violència i repressió constant cap a totes aquelles persones que no s’emmarquen dins la cis-sexualitat heteronormativa hegemònica del país americà.

Alhora, des dels Països Catalans volem fer palès, com hem dit, que els fets viscuts avui responen a una realitat LGBTIfòbica imperant arreu del món que hem de combatre des de l’internacionalisme. Fent front conjuntament amb la classe treballadora i les sexualitats dissidents d’arreu des del feixisme de Trump, al capitalisme decrèpit de la Unió Europea i la LGBTIfòbia assassina del Iemen.

Per tot això us volem convocar  a la concentració d’avui dilluns 13 de juny a les 20:00 a la plaça Sant Jaume de Barcelona de rebuig a la massacre i en solidaritat amb les víctimes de  d’Orlando ‪#‎ProuLGBTIfobia‬

0 Comments

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *